liekecostarica.reismee.nl

Lekker werkdagje!

Hola amigos!

Zo, weer een werkdag erop. Gaat erg snel moet ik zeggen. vandaag m'n fototoestel meegenomen naar het werk om een paar foto's te maken, niet te veel want ze raken erg afgeleid. Einde van deze week zou ik m'n camera nog wel een keer meenemen. Maar hoe is het in Nederland? Heb ik al iets gemist? Of is het gewoon hetzelfde? ;)

Vanmogen weer 7 uur opgestaan, ben hier snel klaar s'ochtends. Want opmaken hoeft hier niet! :P Daarna ontbeten en op m'n fietsje naar het werk. Moet zeggen dat ik nietheel erg veel zin had om te gaan werken.. Het weekend was zo lekker, voelde echt als vakantie.. Maar zodra ik binnen kwam vlogen er 5 kinderen op me af om me nek. Ja dan heb ik er zin in! Want echt deze kindjes zijn zo leuk, ze zijn zo vrolijk en als je ziet waarmee ze spelen en zich vermaken dat is echt onbegrijpelijk. Elke dag spelen ze met hetzelfde en dat is een bal en hoolahoops en wat een lol ze hebben!
Er waren vandaag erg veel kinderen, 26! Vorige week steeds rond de 16 dus was even wennen! Maar allemaal goed gegaan. Gelukkig vandaag geen luiers verschoond, denk dat ze vinden dat ik het niet zo goed kan! Jeeej, plan gelukt! ;) Ook heb ik ze vandaag de kleuren in het engels geleerd. Vanmorgen even en vanmiddag weer. De juf in de middag is veel strenger en heeft de kinderen veel beter onder de duim dus dan is het makkelijker les geven, ging erg goed vanmiddag. Een paar leren echt heel snel. Dus dat is leuk om te zien, ze nemen snel dingen op op deze leeftijd en dat is te merken! :)

Vandaag heb ik vooral genoten van de kinderen, lekker gespeeld met ze en de tijd vloog voorbij, vanmiddag helemaal. Daarna op m'n fietsje naar huis gecroshed over de slechte weg. Het is hier niet normaal hoe slecht de wegen zijn. Op weg naar school zijn er 3 stukken waaarbij er zoveel en zo grote gaten in de weg zitten dat ik echt moet uitkijken en niet hard kan fietsen.

Toen ik tuis kwam ben ik nog even in de zon gaan zitten met een boek, dat duurde niet lang want de zon gaat hier vroeg onder. Nu is het half 6 en hij is bijna helemaal weg. Zo maar even douchen, GTST terugkijken en eten. Daarna met wat andere vrijwillers wat drinken, ben benieuwd naar hun ervaringen enzo! :)

Was trouwens erg leuk om te zien dat sommige kinderen het erg leuk vinden om op de foto te gaan en andere juist er voor weg liepen. En ik heb zo me lievelingen die ik zo mee naar huis wil nemen!
Misschien doe ik het ook wel gewoon, want ik weet zeker dat ik ze ga missen!

Con amor,

Annika

Wat een leuke foto's en ja die Oprah is er een hè om op te vreten! Hier in Nederland heb je niet veel gemist hoor? Het weer wordt deze week goed dus een mooi pinksterweekend of het moet straks weer veranderen het is nog niet eind van de week! Leuk dat de kinderen dol op je zijn dat maakt het werk geweldig , dan weet je waar je het voor doet! Zo ik ga ook aan het werk een fijne dag!

Groetjes van ons x

Pa

Leuke foto's van die lieve kinderen. En lieke je kan ze niet mee naar huis nemen hoor! Veel plezier weer vandaag en maak er weer een mooie dag van. Spreek je vanavond weer via Skype. Xxxxxxxxx

Melvin

Hey lieverd ! Wederom weer een heel leuk verhaal van je met wel hele schattige foto's. Je kan wel zien welke 2 je favourite zijn, weet alleen niet of dat allemaal wel in je koffer gaat passen ;) Ben blij dat je daar je draai aan het vinden bent en voor je het weet zijn er 7 weken voorbij !
Spreek je strakjes weer als je wakker bent mop.
Kusjes xxxxxxxxxxxxxx

Alianne

Hoi Zusje,

Wat leuk om je verhalen weer te lezen! We hebben eindelijk de computers gevonden hier in het hotel dus konden alles weer ff lezen! Het is hier net zo lekkr weer als bij jou, regen en zon door elkaar heen..;). Ik ben blij dat het werk steeds leuker wordt en dat je ook meer mensen ontmoet. Ook wel fijn dat je wat Nederlanders hebt ontmoet is toch wel makkelijk met praten.

Vrijdag zijn we weer in Nederland dus dan spreek ik je weer op skype!

Xxxx en nog heel veel plezier!

lennard

Hey lieke!

Vandaag hebben hebben we een computer opgezocht om alle verhaaltjes van je weer te lezen. We hebben allebei voor een half uur een computer, maar dat redden we maar net met die lange verhalen van je! ;)
Goed om te lezen dat je het steeds leuker gaat vinden! Hierzo is het wel lekker hoor, maar weer is een beetje tegen gevallen. Veel te veel wolken haha!
We spreken elkaar snel weer en heel veel succes daar!

xx

Wendy

Ha die Lieke, wat leuk dat ik je zo kan volgen.
Ik weet nu nog meer van wat je doet en hoe het met
Je gaat, dan wanneer je in Nederland bent!
Goed dat je het naar je zin hebt, en ik zag dat je er nog maar 7 weken bent, nou geniet daar maar van want je eerste week zit er al op.!!!
Ik blijf je zeker volgen dus blijf die leuke verhalen schrijven. Een dikke kus en veel plezier daar, liefs wendy