Ziekjes!
Hola Hola,
Vandaag erg weinig gebeurd. Weer wakker geworden door de wekker en hup naar het werk. Lekker onbeten en hup m'n super fiets gepakt om te gaan crossen. Eenmaal op het werk was het weer leuk. De kinderen waren weer erg blij om me te zien dus echt leuk. Ik had al de hele ochtend erg veel last van m'n buik en blaas. En om 10 uur hield ik het niet meer dus mocht ik naar huis en ik hoef pas maandag terug te komen. Dus dat is wel lekker.
Toen ik thuis kwam vroeg Ania of ik een warme kruik wilde voor me buik. uuh nou nee?! Het is 35 graden buiten wat denk je? Dus maar nee gezegd en de volgende vraag of ik iets anders wilde, ik verstond alleen niet wat precies. Dus ik zei maar ja en kreeg toen warme thee voor me neus. Erg fijn. Haha. Toen ze in de tuin was heb ik het maar snel weg gegooid. Wel lief allemaal maar dat hoef ik allemaal niet hoor als het zo warm is.
Toen even op bed gelegen maar ik lag mezelf maar in de weg dus buiten gaan zitten en een boek gaan lezen daarna weer naar binnen en gaan skypen. Papa en mama waren bij Melvin op ziekenbezoek en later Mel z'n moeder en zusje dus weer veel mensen gezien! :) Voor de rest erg lang met Mel geskyped, was even fijn! :)
Zo douchen en dan GTST kijken en lekker vroeg slapen voor de verandering. Morgen vrij maar wel vroeg op. Om half 10 naar het zwembad met een paar meiden en daarvoor nog skypen met Mel. In de middag gaat het waarschijnlijk weer regenen zoals elke dag en dan gaan we naar de mall waar de bios enzo zitten. Dus daar misschien even een kijkje nemen. En morgenavond hebben we een maandelijks diner van de stichting. Dus ben benieuwd naar andere verhalen van vrijwilligers!
Tot morgen lieve mensen!
Liefs!
Hoi lieke raar tijdstip he. We zijn net terug van Schiphol. Alianne en Lennard opgepikt, moesten nogal Lang op de koffers wachten. Ik hoop dat je je vandaag weer wat beter gaat voelen. Anders even medicijnen halen. Maak er weer een moo dag van en geniet er van. Xxxxxxxxxx
Hoi Lieke,
Voor hun is de temperatuur natuurlijk heel normaal, wel heel lief van haar dat ze je wil helpen! Hopen dat het vandaag minder is je buikpijn. Heel veel plezier het weekend en ga lekker met de andere lol maken.
Groetjes van ons x
Ha Liekje,
Een van de eerste dingen die ik s'morgens doe is mijn mail openen en lezen hoe het jou vergaat in Costa Rica. En telkens dacht ik: zal straks ff een berichtje achterlaten en telkens kwam het er weer niet van: korte vakantie in België met een auto die naar de garage moest, Yvetje die op school gevallen was en naar het ziekenhuis moest en een gebroken pols bleek te hebben. Daarna sloeg hier in huis een flinke zomerverkoudheid toe :-( Maar nu dan eindelijk! Wel gister nog ffies met je gechat op FB. Dus wist al van je blaasontsteking. Heb je al cranberrysap gevonden? Schijnt goed te helpen! Misschien was het wel cranberrythee die Ania voor je had gezet, haha
Blij dat je nu je draai een beetje gevonden hebt.
Lekker dat je ook een lang weekend hebt! Maar 2e pinksterdag kennen ze schijnbaar niet in Costa Rica. Hebben ze daar ook nog feestdagen die wij niet hebben eigenlijk??
Hier in Nederland is het ook lekker warm inmiddels, dus ga van het weekend ook maar het water opzoeken.
Wens je een fijn weekend en misschien dat je morgen nog wat leuke mensen ontmoet bij het diner.
Liefs Karin, Beau, Yannick en Yvette xxx