Burn baby burn!
Hoi mensjes,
Zo vandaag echt niks meegemaakt, was toch wel erg verbrand dus maar niet naar het zwembad geweest. Ook scheen de zon de hele dag niet, pas na 3e en dat voel ik gelijk in me kamer. Gelijk heel erg benauwd.
Vandaag dus lekker geluierd en niks gedaan. Boek uitgelezen, tv gekeken en vooral lekker geslapen. Er is wel een dingetje wat ik steeds vergeet te vertellen.. haha, zoals de meeste weten kan ik ABSOLUUT NIET tegen smakken en slurpen.. En weet je wat ik hier steeds hoor? JUIST JA! Haha, wat erg! Maar goed kan er weinig van zeggen he.. ;)
Morgen waarschijnlijk weer naar het zwembad, hoop dat het mooi weer is. Maar niet te, want wil niet nog meer verbranden! :P
Tot morgen, dan hopelijk meer te vertellen!
xxxxxx
Nou jouw zon schijnt hier niet!!
Het heeft dus niet geholpen.
Ook nu weer volop regen, dan liever een beetje verbrand:-)
Heel veel plezier met de kinderen groetjes Fam. Verdier
Hoi hoi,
Het is zeker kl... Weer en dat voor de zondag. Dus dan wordt het straks ook velletjes trekken! Lekker smakken betekent dat het smaakt! Toch? Nog een fijne dag,
Groetjes van ons x
Hoi lieve Lieke, ik begrijp dat je onze tafelmanieren mist daar in Costa Rica. Hier regent het en we gaan maar niet fietsen vandaag. Ik hoop dat jij een zonnige dag krijgt en geniet er van.
Xxxxxxxxxxxxx
Hoi Lieke, je kan zelf natuurlijk ook gaan smakken en lekker slurpen, misschien smaakt het dan iets beter en hoor je het niet meer. Hhahahaha gr. Enne ¡buen provecho!, ¡que aproveche!