Eindelijk!
Hoi hoi,
Gisteravond was gezellig, wat met het Nederlandse meisje gedronken in een leuke bar hier. Ziet er echt goed uit en de cocktails zijn heerlijk! Rond 11e was ik thuis en ging ik lekker slapen, vanmorgen op naar het werk. Hoefde gelukkig alleen een ochtendje dus dat was mooi. Was een goed ochtendje en de kindjes weer de dagen van de week geleerd, kleuren en cijfers. Morgen maar herhalen en hopen dat ze het nog weten. Hoef alleen nog maar ochtenden te werken omdat ze van Projects abroad ook dachten dat het misschien teveel was om elke dag hele dagen te werken. Dus nu hoef ik nog van 8 tot 12:30 te werken en lekker middagen om af te spreken, Spaans te leren enzo. Dus wel fijn.
Vanmiddag om 1 uur bij het zwembad afgesproken met een Amerikaans meisje, Madiso. Erg aardig en er was nog een meisje mee Ari ook erg leuk! Dus helemaal blij dat ik mensen ken! Vanavond gaan we naar de film met een paar. Ben benieuwd! :) Zondag gaat Ari alweer weg, dat is wel jammer. Echt een leuk meisje, maar krijg wel de telefoon die ze hier heeft zodat ik ook een Costa Ricaans nummer heb. Dat is mooi! :)
Morgen dus alleen s'ochtends werken en s'middags echt weer even Spaans leren. Is alweer een tijdje geleden en dan s'avonds uit met een paar volgens mij. Kijk ik naar uit! :)
Nou lieve mensen, spreek jullie morgen!
XXXXX
Goedemorgen Lieke,
Als ik dit nu lees heb je het volgens mij het nu naar je zin, lekker wat wezen drinken en tot elf uur zo, zo! Ik hoop dat de meiden nu wat langer blijven voor je! En ideaal hoor halve dagen wil ik ook wel! Geniet ervan groetjes van ons x
Hallo Lieke,
Leuk dat je het zo naar je zin hebt nu met de nieuwe contacten die je daar hebt gevonden.
Maar je kunt best wel skypen met je vader en moeder wanneer je ziet dat we online zijn hoor.
Anders krijgen wij het gevoel dat we nu niet meer zo belanrijk zijn! Hahahahah.
Nee geniet maar lekker, ook van je drukke werkdagen!
Wat een leventje, maar wel lekker want dan kun je ook wat van het land zien wellicht.
Xxxxxxx
Hey Liekje,
Dat klinkt gezellig! Is ook erg belangrijk dat je leuke lieve en gezellige mensen om je heen hebt.
Het weer is hier vreselijk prut soort herfst in juni.
Maar tijd om in de zon te zitten zouden we toch niet hebben dus dat scheelt.
wij zijn hier bezig de puntjes op de i te zetten na wat opknapwerk in het huis en natuurlijk gaat dit anders dan je zou willen, het duurt me allemaal te lang en dit gaat enigzins op mijn altijd zonnige humeur werken.(haha grapje tussendoor)
En aangezien de nationale ren je rot weken zijn aangebroken waarin we in ieder geval elk weekend bomvol zitten met, afscheidsfeestjes sport, uitnodigingen verjaardagen, voetbal kijken bij anderen, kamp, etentjes enz en doordeweek kinderpartijtjes (grote paniek onder de moeders want alle kindjes die deze maand of in vakantie jarig zijn gaan nu kinderfeestjes plannen dus op schoolplein constant overleg wanneer vieren jullie het , oh shit dan wilde ik het ook al doen, wie nodig jij dan uit?,Oh nou dan nodig ik die en die wel uit PFFFFFFF) Wij doen het lekker na de vakantie. tafeltoetsen Daan , Noortje spreekbeurt, juffendag, afscheidskadootjes regelen(knutselwerk natuurlijk) afscheidsdag juffen dus even langs school, sport, werk. Gelukkig hebben we agenda op tafel liggen want op zeker dat ik anders de helft zou vergeten. Kortom kijken we alle 4 enorm uit naar de vakantie 6 weken totale ontspanning!!! Hebben de kindjes op Costa Rica eigenlijk ook zoiets als zomervakantie? X Aggeletjes
He girl!
Klinkt leuk hoor! Fijn dat je wat mensen hebt om leuke dingen mee te gaan doen! En het is wel meer vakantie-achtig doordat je kortere dagen hoeft te werken! Spreek je nu met de kinderen ook spaans op school? Of vooral engels met gebarentaal en plaatjes? Erik en ik zijn nu op vakantie in Tunesië (een weekje, dus niet zo aso-lang als jij weg bent ;p). Maar hier is het heel relaxed! Veel plezier nog liefje!
Kus xx Lau
Xx Lau