liekecostarica.reismee.nl

Maandag tot en met woensdag

Hoi lieve mensen!

Jullie waren bezorgd he? haha! Maar ik heb het gewoon naar m'n zin, t spijt me! ;) Maar ik zou soms aan jullie blijven denken, dus de verhaaltjes blijven maar wat minder.. ;)

Goed maandag gewoon gewerkt en een middag bij geslapen, s'avonds ook niks gedaan. Maandag heb ik gebombardeerd tot m'n uitslaap dag. Dinsdag gewerkt en daarna met Roos en Emma naar het park gegaan, MAC en s'avonds wat gedronken met hun en nog een meisje. Was weer lekker, we hebben een missie gesteld; we moeten alle cocktails proberen op de menukaart. We gaan de goede kant op! ;)

Vandaag zou ik wat uitegebreider vertellen.. Ik kwam op me werk en het was gelijk leuk. TOT dat ik een naast een jongetje in de kring zat die gewoon sokken aanhad met de Duitse vlag erop! OMG! Dit is voorbestemd. Niet dat ik ooit had verwacht dat ze gingen winnen na zondag.. Misschien wist die pa wel dat ik Nederlands ben en heef hij ze aan gedaan om mij te pesten! ;) haha! Om 12 uur moest ik naar huis vertelde ik de lerares, want ik kon natuurlijk niks missen. Kwart over 12 thuis, omkleden en op naar de kroeg! We zaten in de kroeg met 4 Hollanders, was gezellig totodat Duitsland scoorde, ik; het kan nog!! Maar toen kwam de tweede.. Het is hopeloos.. 2e helft beter, en het gejuich was er toen we scoorde hoor! Was grappig, want ik kwam erachter dat de jongen die naast me zat, ook in Bilthoven woont en naar de Werkplaats is geweest. Wat grappig! Hij was alleen wel jongen dus misschien dat ik hem daarom niet kende. Maar wat is de wereld klein!!

Zo ga ik met Roos naar het park om Spaans te leren, dan ff eten en vanavond wat drinken en naar de film. Gezellige avond wordt het weer. Morgen weer stappen! :)

Spreek jullie snel!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Annika

Goedemorgen,

Eigenlijk heb ik ook niet zo zin om wat te schrijven , natuurlijk een enorme kater van het voetbal hè natuurlijk! Wat een kl... Zooi zeg! Echt balen ggggrrrr, dit gaan we echt niet meer redden hoor! Wat slecht zeg! Blij dat jij het geweldig hebt daar, je gaat het straks missen! Mooi hoor!

Veel plezier,

Groetjes van ons x

Denise

Hoi Liekje,

Mijn moeder zegt altijd " geen bericht is goed bericht" en blijkbaar klopt dat in dit geval. Fijn dat je het daar goed hebt. Groetjes Aggeltjes

Max

Hoi Lieke.
Fijn om weer effe een verhaaltje te lezen na de kater van gisteravond. Maar goed dat kunnen we afsluiten en ons maar gaan richten op leuke dingen zoals de vakantie. Komt steeds dichter bij gelukkig. Hebben ook nog een nachtje Brussel geboekt, er is tenslotte een nieuw Hardrock cafe geopend op de Grote Markt dus alle reden ....... Verder niet zo veel nieuws na gisteren op Skype.
Maak er weer een mooie dag van en geniet ....

xxxxxxxxxx

Ingrid

Hallo Lieke,
Ik hoop dat er wel een andere film draaid dan de vorige, anders moeten ze nog nieuwe stoelen kopen!!!
Wat een toevalligheid dat je daar een jongen tegenkomt uit Bilthoven.
Wanneer heb je weer een diner van de stichting?
Geniet van de vrije uren!
Xxxx