liekecostarica.reismee.nl

NY!

Hooooiii iedereen!

Zo daar zit ik dan in New York, alles is goed gegaan en ging allemaal snel voorbij! Het is allemaal voor bij gevlogen! Vanmorgen afscheid genomen eerst van alianne en lennard thuis en niet te vergeten Zoë en Noël! Papa, mama en Melvin brachten me naar Brussel. Dat was fijn. Het afscheid nemen was minder.. Maar met een paar knuffels was ik er klaar voor! Wat is nou 2 maanden? Juist ja!

Van Melvin nog wat meegekregen en met m'n boek in me handbagage was ik er klaar voor! Nog een paar knuffels en ik ging de douane door, laatste zwaai en niemand kon zien wat ik zou doen! Ik had immers toch al gehuild dus stiekem Melvin z'n lieve woorden gelezen nadat ik 5 minuten weg was.. Nadat ik een paar winkeltjes heb bekeken ben ik maar naar de gate gelopen, daar was het nog erg rustig dus ging ik lekker rustig wachten. Ik voelde m'n boek branden en op dit moment had ik het ook even nodig. Toch geen make-up op! ;) Daar ging ik dan.. En ja wat wil je met zo lief eerste berichtje? Van tante ankie en ome wim. Ik hield het niet meer droog, wat een lieve woorden. Nog een beetje doorgebladerd maarwat is dit leuk! Dat jullie allemaal dit voor mij hebben gedaan! Super! :) Ik hou jullie op de hoogte wat ik lees! ;)

Omdat ik zo druk was met het boek en gewoon aan leuke dingen aan het denken was heb ik helemaal niet meegekregen dat ik als eerste moest boarden.. haha, overkomt mij weer! Maar goed ben er toch ingekomen! Ik het vliegtuig in, woow allemaal indianen of indiers? Of? Iniedergeval mensen uit India. Hele vliegtuig vol! Maar gelukkig! Er zaten nog 4 verliefde stelletjes bij en je raadt het al waar ik zat?

Nu wel erg moe aan het worden en ben klaar voor morgen. Vliegen naar Costa Rica om 09:00 NY tijd! Nog 5 uurtjes vliegen en dan ga ik kennis maken met een mooi land met mooie mensen en een mooie cultuur! Wat ben ik benieuwd! Ik ga proberen jullie morgen weer op de hoogste te stellen van alles! Werkse allemaal! ;)

Pura Vida!

Liefs!

Annika

Hoi Lieke,

En bedankt hoor! Zit ik dit in de ochtend te lezen moet ik ook mijn make-up weer bijwerken! ????goede vlucht x

Liefs annika

Danielle

He meis,

Geniet ervan maar zo te lezen gaat dat echt wel lukken !!!

Liefs Danielle

Ingrid

Fijn om je op deze manier te volgen en te lezen dat het goed gaat.
Nu nog even het vliegtuig in naar Costa Rica en dan is het zover dat je de kinderen leert kennen en ze ook wat gaat leren, en zelf leer je hiervan natuurlijk ook.

Lita

Gisteravond ouderwets pappa en mamma gebeld om te horen of de reis naar ny goed is verlopen en zij hadden je alweer gesproken, nu kunnen pim en ik je ook goed volgen via je blog en fijn om nu al zo je eerste verhaal te lezen , kijk uit naar de eerste van costa rica, waar je nu al bijna bent