liekecostarica.reismee.nl

Let's speak Spanish!

Hallo mensjes!

Zo vandaag weer een lekker dagje, ondanks dat m'n heimwee wel steeds erger wordt... Maar goed misschien moet ik ook niet meer in me eentje s'avonds laat herhalingen van Hello Goodbye terug kijken op m'n laptop. Denk niet dat dat mee helpt! Dus we gaan zo maar lekker GTST kijken, lekker oppervlakkig en ver van me weg! :)

Gisteravond na het eten was het franse meisje niet thuis en heb ik2 uur met Ania gepraat over van alles en nog wat en heeft ze me goed geholpen met me Spaans. Dat was erg fijn en daardoor leer ik het snel. Moet zeggen dat ik de eerste weken geen zin erin had, maar nu ik hier toch ben is het toch handig om het te leren! We hebben het over veel dingen gehad en volgens mij vond ze het erg fijn dat ik moeite deed enzo. En omdat dat franse meisje er ook niet was ging het ten minste op mijn tempo zonder dat zij zich ermee bemoeide. Toen nog even tv gekeken en best laat gaan slapen.

Vanmorgen de wekker zelfs 2 keer gesnoozd voordat ik eruit kwam en wat veel reacties vandaag! Super! :) Ontbeten en op naar t werk. De juf had een overleg met de directeur dus ik was helemaal allen en dat op 16 kinderen. Ik had het zwaar maar het is op zich goed gegaan was wel zwaar! Heb bijna de hele ochtend alleen gestaan en was kapot dus mocht ik thuis blijven vanmiddag van Carmen. Mooi! Lekker geskyped met Mel en gedouched. Vandaag was de zon nergens te bekennen. Hoop morgen weer, want ik heb namelijk weekend dus wil lekker naar het zwembad! Hoop dat ik daar nieuwe mensen ontmoet! Voor de rest staat dit weekend shoppen op de planning en proberen ergens te sporten en naar het zwembad. Dus een lekker weekendje! Deze week is erg hard gegaan! Kijk nu alweer uit naar de gezichtjes van de kinderen maandag! Ooh ja, was trouwens leuk want Luiz gaf me het compliment dat ik het allemaal al goed kon verstaan en steeds beter en meer begon te praten! :) Leuk dus!

Jullie ook allemaal een fijn weekend!

Hasta luego!

Besos!

Annika

Hoi Lieke,

Leuk als je dat te horen krijgt toch! En het is ook een mooie taal' knap hoor! Blijf jij maar gewoon gtst kijken en niet van die programma's waar je nu niets aan hebt! Het is hier weer koud en nat! Dus geniet van de blije gezichtjes en ik hoop dat er het weekend leuke mensen op het programma staan hi hi , dan wordt het wel wat gezelliger hè! Fijn dat je met moeders des huizes ook wat meer hebt gepraat! Heel goed weekend have fun!

Groetjes van ons x

Andy en Iris

Kijk dat is een mooie opsteker toch!
Hou de moed erin en geniet zoveel je kan :-)

Groetjes Iris

Michelle

Chickaatje Hahahaha ;-). Je snapt me wel hè? Weetje wat ik me al de hele tijd afvroeg? Wn. Je schrijft er niet over, logisch natuurlijk.. Maar zijn er knappe mannen daar? Of zijn die mensen sowieso knap? Haha! Wat fijn zeg dat je Spaans beter gaat nog even en je bent Nederlands verleerd! Leuk dat je de kindjes nu al mist, goed teken hihi kus xxxx

LIsa

Sterke vraag mies! Haha!

Liek inderdaad niet die afleveringen kijken en er te veel aan denken, gewoon denken dat je iedereen vet snel weer ziet en genieten van wat je hebt en wat je mee maakt!

XxxxxxxLiefs

Max

Hoi lieve Lieke,

Drukke dag gehad, 16 van die peuters. Maar nu bijna weekend. Ik heb dat je een beetje kan shoppen en dat je weer leuke mensen ontmoet. Ik denk dat het steeds leuker wordt wanneer je de taal een beetje machtig bent. Dus goed oefenen he daar hebben wij over 6 weken een hoop gemak van. Maak er weer een mooie dag van en geniet.
xxxxxxxxxxxxxxx

Leslie

Hey lieve Liek!! Wat leuk om elke keer je verhalen te lezen, fijn dat je het zo naar je zin hebt en ook dat het zonnetje daar schijnt. Hier alweer een paar dagen regen, bah! Kan je een klein zonnetje deze kant op sturen? Voor morgen misschien.. dan hebben we met het 3e de laatste wedstrijd van het seizoen. Jammer dat je er niet bij bent! Volgend jaar zitten we trouwens gewoon weer bij elkaar hoor! Ik ga je laten weten wat we hebben gedaan morgen. Geniet van je weekend, maar ook van alle mooie ervaringen die je daar opdoet want voor je het weet ben je weer in het kikkerlandje en wil je weer terug ;-) Dikke x PS: ik ben ook wel benieuwd of er knappe mannen zijn daar haha!

Alianne

Hoi Zusje,

Hartstikke handig idd als je straks spaans spreekt dan kan je overal het woord doen strax. Het schiet al op he, dat we komen, heb er nu al zin in!
Haha dat is weer waar de meiden aan denken hoor, mooie jongens, maar daar kijkt Lieke nu niet meer na dus dat weet ze vast niet;)
Veel plezier dit weekend en hoop dat het lekker weer is.

Dikke kus!!

Leon en Anita

Hoi Lieke,

Wat gaat de tijd snel. Jij alweer 3 weken in Costa Rica en wij zijn alweer een week met z'n allen thuis na onze vakantie Turkije. Wat is een week, een maand, de tijd vliegt.
Ik kan me voorstellen dat je heimwee hebt maar voordat je het weet zit je in Nederland en mis je al die lieve kindjes daar. Wij wensen jou nog heel veel succes en schouders eronder he. Je kan het!
Liefs Leon en Anita