liekecostarica.reismee.nl

Same old same old!

Hoi lieve mensen,

Zo vandaag echt een lekker dagje op het werk. Ik leer de kinderen steeds beter kennen en andersom. Dus was leuk vandaag, wel vermoeiend, ben gebroken nu! ;) Vandaag de dagen van de week geleerd aan de kinderen en sommige pakten het al snel op. Ook veel geknutseld vandaag, word nog eens creatief hier! ;) Ondertussen hoor ik de vrouw des huizes me eten klaar maken omdat ze zo naar kerk les moet.. Ben heel benieuwd wat het wordt ;)

Lekker dagje vandaag dus en vanavond ga ik met Roos (Nederlands meisje) wat drinken, alleen nog gesproken op FB dus eigenlijk een soort blind date, haha. Nee leuk! Eindelijk weer gezelligheid! Morgenochtend alleen werken, s'middags naar het zwembad met een ander meisje. Even mensen leren kennen! Voor de rest moet ik nog even meer tijd in me Spaans steken, want wil het echt beter leren..

Nou lieve mensen niet erg veel vandaag, maar heb ook niet zoveel te vertellen! Jullie wel? ;)

xxxxxxxxxxx

Annika

Hoi Lieke,

Zo te lezen komt er verandering in wat betreft buiten het werk, leuk hoor. Dat maakt het gezelliger! Ik hou het ook kort want het is al 8:10 en Britt moet naar school , dus effe opschieten. Groetjes en veel plezier

Ingrid

Hallo Lieke,
Ik hoop dat het leuk was gisteren.
En dat je vanmiddag ook weer lekker bij het zwembad kan liggen.
Hopen dat het niet zo hard regent als gisteren.
We konden je haast niet verstaan.
Geniet ervan, xxxxx